bhv-k
Home

Bedrijfshulpverlening - kinderen (BHV-K)

Word jij de onmisbare BHV-professional in jouw organisatie?

Erkenning
Diploma NIBHV
Duur
6 uur theorie, 8 uur praktijk
Kosten
€ 235,00 per individuele inschrijving
Locatie
In overleg

BHV - Kinderen (BHV-K)

In de opleiding Bedrijfshulpverlening-K (BHV-K) leer je hoe je effectief kunt optreden bij noodsituaties op de werkvloer. De nadruk hierbij ligt op levensreddende hulp bij werken met kinderen

Je leert diverse onderdelen van levensreddend handelen, zoals eerste hulp verlenen bij brandwonden, vergiftiging en ademhalingsproblemen. Ook leer je over de psychologische en lichamelijke ontwikkeling van kinderen. Verder worden brandbestrijding en ontruiming behandeld. Door middel van oefeningen en simulaties leer jij hoe je adequaat kunt handelen in noodsituaties en hoe je kinderen kunt helpen.

Je durft te handelen in noodsituaties.

Je bent stressbestendig.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

thumbnail

In de opleiding BHV-K leer je via oefeningen en simulaties hoe je adequaat kunt handelen in noodsituaties en hoe je kinderen kunt helpen.

De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Het theoriedeel volg je zelfstandig via e-learning. In het praktijkdeel oefen en toets je de diverse handelingen onder begeleiding van bevoegde instructeurs.

Modules

Het programma bestaat uit de onderdelen: Levensreddende Eerste Hulp bij werken met kinderen (EHaK), Beperking en bestrijding van een beginnende brand, Ontruiming (OB).

Realistische lesmaterialen

Bij de module LEH gebruiken we verschillende lesmaterialen, reanimatiepoppen en verbandmiddelen. Ook kan er een lotusslachtoffer aanwezig zijn om verschillende situaties na te bootsen en de oefening zo realistisch mogelijk te maken.

Gecertificeerde instructeurs

Alle lessen levensreddend handelen worden gegeven door een door het Oranje Kruis gecertificeerde en door de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) erkende instructeur. De lessen brandbestrijding en ontruiming worden gegeven door een door het NIBHV (Kennisinstituut voor bhv & veilig werken) erkend instructeur.

Is deze opleiding niet helemaal wat je zoekt voor jouw medewerkers? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Neem contact op
Omschrijving

"Fijne lessen gehad. Ook de modules en examens waren duidelijk en leerzaam."

Cursist

Omschrijving

"Ik heb veel handvatten gekregen en geleerd over coachingstijlen. Fijn om met het team casussen te bespreken en van elkaar te kunnen leren."

Cursist

Omschrijving

"Fijne docenten die goed luisteren naar je vraag en duidelijk lesgeven."

Cursist

Omschrijving

"De docent is goed ingegaan op onze vragen en onzekerheden, en daardoor is het voor mij en ik denk ook voor mijn naaste collega dat we hebben doorgezet om deze cursus af te maken. De e-learnings waren top."

Cursist

Omschrijving

"Het lesmateriaal is nuttig en waardevol; veel informatie die bruikbaar is in de praktijk."

Cursist

Omschrijving

"Ik heb veel kunnen leren wat ik in praktijk kan toepassen."

Cursist

Omschrijving

"Duidelijke uitleg en op zo'n manier gegeven dat je bij de les blijft."

Cursist

Omschrijving

"Ik was erg tevreden over onze docent. De docent was duidelijk en kwam met goede praktijkvoorbeelden. Boeiende info over achtergronden van gedrag. Toepasbare voorbeelden."

Cursist

Omschrijving

"De vaardigheidslessen waren erg leuk, smaakt naar meer!"

Cursist

Neem contact op

Neem bij vragen contact op met een van onze adviseurs.

Neem contact op