Omschrijving
Home

Maatwerk

Kies voor talent, kwaliteit én een leven lang ontwikkelen – investeer in menskracht!

Organisaties staan niet stil, jouw medewerkers toch ook niet?  

Investeer in menskracht en kies voor een opleiding op maat. Samen ontwikkelen we een onderwijstraject dat naadloos aansluit bij jouw organisatie.

Leertrajecten met de nieuwste kennis uit het vakgebied.

Van kortdurende workshops tot intensieve, langdurige trajecten.

Aangepast aan verschillende niveaus en vaardigheden.

Opleidingen die passen bij het functiehuis van jouw bedrijf.

thumbnail

Maatwerk

Met flexibele onderwijstrajecten kunnen we maatwerk bieden en de opleidingsduur verkorten zodat werknemers nog sneller inzetbaar zijn.

Samen ontwikkelen we de best passende opleiding voor jouw organisatie. Een opleiding die aansluit bij de kennis en ervaring van de medewerkers én hen verder laat groeien.

Mbo-certificaten

Medewerkers kunnen losse onderdelen van een BBL-opleiding volgen (mbo-certificaten), praktijkgericht en in eigen tempo. 

Praktijkgericht

Veel van het leren gebeurt in de praktijk. Zo kunnen medewerkers zorg en welzijn een mbo-certificaat halen via de Individuele Praktijkgerichte Leerroute en Praktijkgestuurd Leren.

Samen met de praktijk

In samenwerking met partners organiseren we regelmatig oriëntatiedagen om mensen enthousiast te maken voor de techniek, zorg of een andere sector. Ook hieruit kunnen weer maatwerktrajecten ontstaan.

Taal op de werkvloer

We bieden taaltrainingen waarbij de inhoud wordt samengesteld met de werkgever. Hierdoor leren werknemers vooral de taal die zij nodig hebben in hun werk.

Locatie

Onze opleidingen vinden plaats op een van de locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft of Leiden. Ze kunnen ook op de eigen bedrijfslocatie worden georganiseerd.

Online

Het onderwijs kan gedeeltelijk online plaatsvinden via ons digitale leernetwerk. Op deze manier wordt leren flexibel.

verpleegtechnisch
desk
Timmerman zaagt hout met cirkelzaag

Geïnteresseerd? 

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Maatwerk

Maatwerk opleidingen kunnen variëren van kortdurende workshops tot intensieve, langdurige trajecten. Ze kunnen worden gegeven op locatie of online en kunnen worden aangepast aan verschillende niveaus en vaardigheden.

Neem contact op
bhv

"Eindelijk een opleidingspartner die goed naar je luistert. Ze begrijpen bij ROC Mondriaan waar het over gaat, zijn proactief en komen niet met standaard oplossingen. Dat is super en werkt erg prettig."

Teamleider opleidingen - Pieter van Foreest

bhv

“De training heeft veel enthousiasme bij medewerkers opgeleverd. Ze ervaren het leren als iets positiefs. We zien ook dat het geleerde in praktijk wordt gebracht in het contact met de cliënt.”

Stafmedewerker HOZO, Hillegom

bhv

"Wij hebben in deze medewerkers echt een metamorfose gezien. Wat een andere medewerkers zijn dit geworden!”

Opleidingsfunctionaris Marente

bhv

“In coproductie met ROC Mondriaan hebben wij een gekwalificeerd opleidingsprogramma ontwikkeld dat aansloot op onze vraag.”

Manager P&O bij SWZ