Home

Word stage- of leerwerkbedrijf

Maak kennis met een nieuwe generatie vakmensen. Bied ze een stage (BOL) of leerwerkplek (BBL) in jouw bedrijf.

Extra handen

Een stage of leerwerkplek betekent extra handen voor jouw bedrijf, maar mogelijk ook nieuwe werknemers voor de toekomst. Want veel studenten keren na hun opleiding terug naar hun stageplek of leerbedrijf.

Samenwerking bedrijven

Samenwerking met het bedrijfsleven is onze topprioriteit. Samen met bedrijven willen we studenten goede stages en leerwerkplekken bieden zodat ze het vak op de werkvloer kunnen leren.

Ook vinden we het belangrijk bedrijven actief te betrekken bij de inhoud van onze opleidingen. Op die manier kunnen we samen zorgen voor nog betere opleidingen en hooggekwalificeerd personeel.

Vind een stagiair

Ben je op zoek naar een stagiair? Neem contact op met een van onze stagebureaus of stuur een e-mail naar het stage.infopunt@rocmondriaan.nl.

Voor de opleidingen BOL Verzorgende IG, Verpleegkunde, Maatschappelijke Zorg (niveau 4), Apothekersassistent en Doktersassistent kun je een e-mail sturen naar sbbl@rocmondriaan.nl.

Vind een stagiair bij onze stagebureaus.

studente

Word leerwerkbedrijf

Wil je stages of leerplekken aanbieden? Vraag dan een erkenning als leerwerkbedrijf aan bij het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Je vult daarvoor een Quickscan in op de website van SBB. Daarna neemt het SBB contact met je op.

Ga naar de website van het SBB.

Stageplek voor mensen met een niet-Nederlands diploma

Wij zijn regelmatig op zoek naar stageplaatsen voor mensen met een niet-Nederlands diploma die hier aan het werk willen. Om hun buitenlandse diploma te waarderen is soms ook werkervaring of stage nodig.

bhv

"Eindelijk een opleidingspartner die goed naar je luistert. Ze begrijpen bij ROC Mondriaan waar het over gaat, zijn proactief en komen niet met standaard oplossingen. Dat is super en werkt erg prettig."

Teamleider opleidingen - Pieter van Foreest

bhv

“De training heeft veel enthousiasme bij medewerkers opgeleverd. Ze ervaren het leren als iets positiefs. We zien ook dat het geleerde in praktijk wordt gebracht in het contact met de cliënt.”

Stafmedewerker HOZO, Hillegom

bhv

"Wij hebben in deze medewerkers echt een metamorfose gezien. Wat een andere medewerkers zijn dit geworden!”

Opleidingsfunctionaris Marente

bhv

“In coproductie met ROC Mondriaan hebben wij een gekwalificeerd opleidingsprogramma ontwikkeld dat aansloot op onze vraag.”

Manager P&O bij SWZ