laptop
Opleidingen en trainingen

Empowerment

Wil jij jezelf ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen?

Erkenning
Bewijs van deelname
Kosten
Afhankelijk van duur en het aantal deelnemers
Locatie
In overleg

Empowerment

De training Empowerment is bedoeld om werknemers te ondersteunen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden als zelfvertrouwen, communicatie en stressmanagement.

We richten ons op praktische technieken die je helpen om beter om te gaan met uitdagingen op het werk en in het persoonlijke leven.

Je wilt meer grip op jouw situatie en/of omgeving.

Je bent gemotiveerd om aan jezelf te werken.

thumbnail

De training Empowerment helpt mensen om zich sterker te voelen in hun werk en in het leven. In de training werk je aan vertrouwen en geloof in eigen kunnen. Je leert kritisch te kijken naar jezelf en jouw omgeving.

Wat leer je?

In de training leer je om controle te nemen over jouw eigen leven. Je denkt na over het nemen van beslissingen en over hoe jezelf kunt ontwikkelen. Ook werk je aan het versterken van zelfvertrouwen.

Je kijkt kritisch naar jezelf en leert hoe je positieve gewoonten kunt ontwikkelen en negatieve gewoonten kunt doorbreken. Je bespreekt hoe je beter of anders kunt omgaan met tegenslagen en denkt na over vooroordelen en aannames. Ook onderzoek je jouw allergieën en valkuilen, en leer je deze te herkennen.

Praktisch aan de slag

In de training ga je regelmatig praktisch aan de slag. Zo oefen je het formuleren van SMART doelen en verken je op welke manieren je kunt netwerken. Verder oefen je de ‘elevator pitch’, waarbij je jezelf krachtig presenteert in slechts enkele zinnen.

Op maat

De training kan worden georganiseerd voor een aantal werknemers, maar ook voor een heel team. Omdat de training wordt afgestemd op de vraag van de deelnemers, kan de inhoud variëren.

Zoek je een opleiding die naadloos aansluit bij jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Maatwerk
Omschrijving

"Fijne lessen gehad. Ook de modules en examens waren duidelijk en leerzaam."

Cursist

Omschrijving

"Ik heb veel handvatten gekregen en geleerd over coachingstijlen. Fijn om met het team casussen te bespreken en van elkaar te kunnen leren."

Cursist

Omschrijving

"Fijne docenten die goed luisteren naar je vraag en duidelijk lesgeven."

Cursist

Omschrijving

"De docent is goed ingegaan op onze vragen en onzekerheden, en daardoor is het voor mij en ik denk ook voor mijn naaste collega dat we hebben doorgezet om deze cursus af te maken. De e-learnings waren top."

Cursist

Omschrijving

"Het lesmateriaal is nuttig en waardevol; veel informatie die bruikbaar is in de praktijk."

Cursist

Omschrijving

"Ik heb veel kunnen leren wat ik in praktijk kan toepassen."

Cursist

Omschrijving

"Duidelijke uitleg en op zo'n manier gegeven dat je bij de les blijft."

Cursist

Omschrijving

"Ik was erg tevreden over onze docent. De docent was duidelijk en kwam met goede praktijkvoorbeelden. Boeiende info over achtergronden van gedrag. Toepasbare voorbeelden."

Cursist

Omschrijving

"De vaardigheidslessen waren erg leuk, smaakt naar meer!"

Cursist

Spreek een adviseur

Irene Blankert

Irene Blankert

Regio Haaglanden

Contact