rollator
Home

Welzijn

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt

Een leven lang leren

De ontwikkelingen in de zorg en welzijn gaan snel. Met de opleidingen van Menskracht, onderdeel van ROC Mondriaan, houd je kennis up-to-date en zorg je voor meer werkplezier.

Sterk in welzijn

ROC Mondriaan is dé opleider voor zorg en welzijn in regio Haaglanden. Onze kennis en ervaring zetten we graag in om de medewerkers in jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. We bieden opleidingen voor zij-instromers, herintreders én doorgewinterde professionals.

Aanbod

Ons uitgebreide scholingsaanbod bestaat uit volledige opleidingen, deelopleidingen (mbo-certificaat) en brancheopleidingen. Ook kunnen we een op maat gemaakt programma voor je samenstellen.

Maatwerk

Met flexibele en praktijkgerichte trajecten kunnen we maatwerk bieden en de opleidingsduur verkorten. Medewerkers worden zo in eigen tempo en aansluitend bij hun ervaring en kennis opgeleid.

Praktijkgestuurd Leren

Met Praktijkgestuurd Leren kun je een mbo-certificaat halen via een traject dat volledig is afgestemd op de leerbehoefte en de beschikbare tijd van de medewerker.

Taaltrainingen

Ook voor taaltrainingen, zoals Taal op de Werkvloer, kun je bij ons terecht. De inhoud van deze trainingen wordt in overleg met de werkgever samengesteld. Hierdoor leren werknemers vooral taal die zij nodig hebben in het werk.

Locaties

Onze opleidingen vinden plaats op een van de locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft of Leiden. Ze kunnen ook op de eigen bedrijfslocatie worden georganiseerd.

Welzijn opleidingen & trainingen

Alt

Ondersteunen en Begeleiden in de Maatschappelijke Zorg

Bekijk opleiding
laptop

Coördineren en Organiseren in de Maatschappelijke Zorg

Bekijk opleiding
Omschrijving

Zorgdragen voor het Ondersteuningsproces in de Maatschappelijke Zorg

Bekijk opleiding
gesprek 2

Professionalisering en Kwaliteit in de Maatschappelijke Zorg

Bekijk opleiding

Spreek onze adviseur zorg en welzijn

John Wesselman

John Wesselman

Regio Leiden e.o.

Contact
Dorien de Wit

Dorien de Wit

Regio Den Haag e.o.

Contact
Marjolein Roos

Marjolein Roos

Regio Delft e.o.

Contact
Anoushka Boers

Anoushka Boers

Dokters- en apothekersassistenten

Contact
Harm Kroesen

Harm Kroesen

Gehandicaptenzorg

Contact
bhv

"Eindelijk een opleidingspartner die goed naar je luistert. Ze begrijpen bij ROC Mondriaan waar het over gaat, zijn proactief en komen niet met standaard oplossingen. Dat is super en werkt erg prettig."

Teamleider opleidingen - Pieter van Foreest

bhv

“De training heeft veel enthousiasme bij medewerkers opgeleverd. Ze ervaren het leren als iets positiefs. We zien ook dat het geleerde in praktijk wordt gebracht in het contact met de cliënt.”

Stafmedewerker HOZO, Hillegom

bhv

"Wij hebben in deze medewerkers echt een metamorfose gezien. Wat een andere medewerkers zijn dit geworden!”

Opleidingsfunctionaris Marente

bhv

“In coproductie met ROC Mondriaan hebben wij een gekwalificeerd opleidingsprogramma ontwikkeld dat aansloot op onze vraag.”

Manager P&O bij SWZ