laptop
Home

Taal en basisvaardigheden

Word sterker in jouw werk

Een leven lang leren

Menskracht, onderdeel van ROC Mondriaan, is dé opleider voor regio Haaglanden. We bieden opleidingen voor alle sectoren. Maar onze expertise gaat verder dan alleen de scholing gericht op beroepen. Wij bieden ook gespecialiseerde trainingen voor taal en basisvaardigheden.

Taal op de werkvloer

In samenwerking met de Taal+ school bieden we trainingen om beter Nederlands te leren spreken. Dat zijn trainingen gericht op taal die je nodig hebt in een beroep. Onze taaltrainingen worden in nauw overleg met werkgevers samengesteld.

Training werknemersvaardigheden

Ons uitgebreide aanbod biedt ook trainingen voor werknemersvaardigheden. Dat zijn trainingen gericht op vaardigheden als communicatie, klantgericht werken, samenwerken en werken met de computer. Deze vaardigheden zijn onmisbaar in elk beroep.

Mentaal sterk

Daarnaast bieden we trainingen om werknemers mentaal sterker te maken. Onze trainingen richten zich op zaken als weerbaarheid, timemanagement en zelfvertrouwen. Dat zijn trainingen die energie geven en werknemers helpen weer met vertrouwen aan het werk te gaan.

Maatwerk trainingen

Voor alle onderwerpen op deze pagina kunnen we op maat gemaakte trainingen samenstellen. We maken trainingen die passen bij jouw bedrijf en de vaardigheden die daar nodig zijn.

Locaties

Onze opleidingen vinden plaats op een van de locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft of Leiden. Ze kunnen ook op de eigen bedrijfslocatie worden georganiseerd.

Trainingen voor taal en basisvaardigheden

onderwijs

Taal op de Werkvloer

Bekijk opleiding
laptop

Empowerment

Bekijk opleiding

Spreek een adviseur

Irene Blankert

Irene Blankert

Regio Haaglanden

Contact
bhv

"Eindelijk een opleidingspartner die goed naar je luistert. Ze begrijpen bij ROC Mondriaan waar het over gaat, zijn proactief en komen niet met standaard oplossingen. Dat is super en werkt erg prettig."

Teamleider opleidingen - Pieter van Foreest

bhv

“De training heeft veel enthousiasme bij medewerkers opgeleverd. Ze ervaren het leren als iets positiefs. We zien ook dat het geleerde in praktijk wordt gebracht in het contact met de cliënt.”

Stafmedewerker HOZO, Hillegom

bhv

"Wij hebben in deze medewerkers echt een metamorfose gezien. Wat een andere medewerkers zijn dit geworden!”

Opleidingsfunctionaris Marente

bhv

“In coproductie met ROC Mondriaan hebben wij een gekwalificeerd opleidingsprogramma ontwikkeld dat aansloot op onze vraag.”

Manager P&O bij SWZ