Timmerman zaagt hout met cirkelzaag
Home

Techniek

Investeer in kennis en werkplezier

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt en blijf jezelf uitdagen!

De technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. Met de opleidingen van Menskracht, onderdeel van ROC Mondriaan, houd je kennis up-to-date en zorg je voor meer werkplezier. Wij bieden opleidingen voor zij-instromers, herintreders én doorgewinterde professionals.

Sterk in techniek

Of het nu gaat om lasrobots, virtuele leermeesters of ICT – wij hebben de kennis en expertise in huis om de medewerkers in jouw organisatie op te leiden en bij te scholen.

Aanbod

Je kunt bijvoorbeeld een mbo-certificaat halen of een branche-erkende opleiding doen. Ook is het mogelijk om via de scholen voor techniek een maatwerktraject te volgen dat opleidt tot een volwaardig mbo-diploma.

Partners

ROC Mondriaan werkt samen met het Techniek Innovatiehuis, het Digital Operations Centre, het Kennis- en Praktijkcentrum Energietransitie en P@ct.

Oriëntatiedagen

De techniek heeft mensen nodig. In samenwerking met gemeenten en partners in de regio organiseren we regelmatig oriëntatiedagen om mensen enthousiast te maken voor de techniek. Bekijk de video van de Schilders DOE dag.

Taaltrainingen

Ook voor taaltrainingen, zoals Taal op de Werkvloer, kun je bij ons terecht. De inhoud van deze trainingen wordt in overleg met de werkgever samengesteld. Hierdoor leren werknemers vooral taal die zij nodig hebben in het werk.

Locaties

Onze opleidingen vinden plaats op een van de locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft of Leiden. Ze kunnen ook op de eigen bedrijfslocatie worden georganiseerd.

Techniek opleidingen en trainingen

Alt

Elementaire installatietechniek en bouwkunde

Bekijk opleiding

Maatwerk

Maatwerk opleidingen kunnen variëren van kortdurende workshops tot intensieve, langdurige trajecten. Ze kunnen worden gegeven op locatie of online en kunnen worden aangepast aan verschillende niveaus en vaardigheden.

Neem contact op
bhv

"Eindelijk een opleidingspartner die goed naar je luistert. Ze begrijpen bij ROC Mondriaan waar het over gaat, zijn proactief en komen niet met standaard oplossingen. Dat is super en werkt erg prettig."

Teamleider opleidingen - Pieter van Foreest

bhv

“De training heeft veel enthousiasme bij medewerkers opgeleverd. Ze ervaren het leren als iets positiefs. We zien ook dat het geleerde in praktijk wordt gebracht in het contact met de cliënt.”

Stafmedewerker HOZO, Hillegom

bhv

"Wij hebben in deze medewerkers echt een metamorfose gezien. Wat een andere medewerkers zijn dit geworden!”

Opleidingsfunctionaris Marente

bhv

“In coproductie met ROC Mondriaan hebben wij een gekwalificeerd opleidingsprogramma ontwikkeld dat aansloot op onze vraag.”

Manager P&O bij SWZ